EMPRESA MUNICIPAL D'URBANISME DE LLEIDA, SL contacto català
La Paeria
¿QUÈ ES LA EMU? PERFIL DEL CONTRATANTE (LICITACIONES) PLAN DE BARRIOS OFICINA LOCAL DE LA VIVIENDA HABLEMOS AQUÍ DOSIER DE PRENSA

Presentación  Catálogo de servicios  Dosier de prensa  Impresos y formularios  Enlaces  Normativa  Contacto

L’Oficina Local d’Habitatge (OLH) és un ens de titularitat local, a través del qual es desenvolupen les actuacions en matèria d’habitatge i rehabilitació (prestació de serveis integral) i que dóna resposta a la necessitat creixent de proximitat al ciutadà (finestreta única) de les polítiques locals d’habitatge.


L’OLH entesa com finestreta única especialitzada en la prestació de serveis públics d’habitatge té una doble naturalesa:

  • D’una banda com a organisme de caràcter instrumental que presta serveis propis. Fruit de l’autonomia local, els municipis poden dissenyar les seves polítiques d’habitatge, de les quals es desprendran tot un seguit d’actuacions, serveis detectats a partir de l’estudi de la realitat i que responen a un seguit de necessitats.

  •  i de l’altra com a col·laborador de la Generalitat prestant els serveis reglats que es desprenen del conjunt de programes autonòmics, que a la pràctica, es concreten també en més serveis públics que s’articulen de manera conveniada amb la Generalitat de Catalunya

La Paeria
Generalitat de Catalunya

c/ Cavallers 10-12, 1r pis     25002 Lleida     Telf: 973 700 606     Fax: 973 700 488     emu@paeria.es